Команда професійних істориків та мандрівників, закоханих в свою справу, захоплена красою та різномаїттям куточків України буде рада допомогти Вам відкрити для себе цю чудову країну!
Наші контакти:
099 706 53 33, 0976114857
Для того, щоб ознайомитись з нашими пропозиціями екскурсій та турів по Україні пропонуємо відвідати наш сайт www.Tour-U.in.ua

понедельник, 20 июля 2015 г.

Кавалієр бутік готель

Мушу розказати про одне місце у Львові, яке мене дуже вразило. Вразило своєю несподіванністю. Ну не очікувала я, що така перлина є в нас майже в центрі.
Коли кажеш Львів, то всі собі уявляють архітектуру середньовічного міста, кавярні, філіжанку кави, шоколад ...

А ні... це ще не все! Львів-сучасне місто, яке розвивається шаленими темпами. Туристична галузь є провідною, тому потребує розвитку і інфраструктура. Постійно будуються нові готелі, хостели, відкриваються ресторани. Але, що робити у Львові літом? Коли спека, хочеться свіжості, водички. Де її знайти у Львові? В фейсбуці в червні було багато порад з переліком відкритих водойм навколо Львова, але мені чесно кажучи вони не викликали довіри.
Нещодавно в мене був День народження і чоловік сказав, що знає одне місце, яке мені точно сподобається, і як завжди, не прогадав.Є у Львові "Кавалієр бутік готель", як виявилось. Готель знаходиться на вулиці Старознесінський біля озера Кайзервальд. Саме звідси колись починалось місто.

Кавалієр бутік готель має величезну кілька ярусну площу. Тут, напевно, задовольнять будь-який смак.  Тут до послуг відвідувачів: винний підвал, тенісний корт і !!!!! відкритий басейн!!!!!!!
Трошки про вино. Вони називають це місце "ЄДИНИЙ В СВІТІ ВИННИЙ БЮВЕТ". Цей бювет є лікувальним. На вході написано від чого тут можна полікуватись. До речі, лікування вином називається енотерапія! Всім обов'язково проводять дезінфекцію ротової порожнини чимось типу чачі (50 градусів). Вино можна дегустувати на місці або замовляти собі до вечері пляшину, другу..  Воно тут надзвичайно смачне, головна особливість в тому, що винний бювет має свої власні плантації в Румунії і зберігається без додавання консервантів. Всі вина, що ми купуємо в магазинах, навіть най най.. з додаванням сірки в якості консерванту, щоб воно зберігалось в будь-яких умовах. Тут умови зберігання вина такими, що консервант не потрібен.
Кухня. Меню досить просте, пару салатів, овочі, м'ясо гриль, картопелька, різні напої, кальяни. Але все дууууже смачно!
Територія. Надзвичайно гарна та продумана. Є майданчик для дітей, є маленький куточок з озерцем, де плавають рибки та мініатюри замків України та замку графа Дракули в Румунії.
Зверху відкривається надзвичайний вигляд на місто!
Басейн. Басейн!!!!!
Отже, всім раджу сюди завітати на відпочинок і побачити Львів таким. Відчуття, що ти знаходишся десь в готельному комплексі в Карпатах, час зупинився і нехай все зачекає!



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Не стесняйтесь оставлять свои комментарии!!! ;)